Maldita Nerea va ser un dels grups que va actuar a les festes. Foto: Ajuntament

Les Festes de Maig han superat ja el seu punt àlgid. Tot i l’amenaça de pluja, Badalona va poder celebrar amb èxit una de les seves nits més màgiques: la Nit de Sant Anastasi. El Dimoni d’aquest any va cremar a la platja després que se celebressin tots els actes tradicionals, com el seguici de la ciutat i el ball de l’àliga.

Milers de persones es van concentrar al passeig Marítim per gaudir del piromusical i la cremada del Dimoni, que van tornar a ser les dues activitats més populars d’aquestes festes.

Maldita Nerea van ser els encarregats de donar el tret de sortida a la nit de concerts de divendres passat. La banda liderada per Jorge Ruíz va presentar a l’escenari del passeig Marítim el seu darrer àlbum, Bailarina.

Però va ser el grup Buhos el qual va fer ballar tot el públic amb els ritmes més festius del seu nou disc, La gran vida, el qual s’ha mantingut imbatible en els cims de les principals llistes d’èxit de la radiofórmula i també a Spotify i Youtube.

FESTA DE SANT ANASTASI
Dissabte passat, festivitat de Sant Anastasi, la ciutat es va omplir d’activitats de cultura tradicional. La jornada va començar d’hora amb la ballada i les activitats a la plaça Barberà dels Diables de Badalona, els Dragolins Xarop, els gegants, el ball de bastons, l’Esbart Sant Jordi i els Castellers de Badalona.

El plat fort, però, va arribar amb els concerts del passeig Marítim, en els quals van participar la banda Nicomac (guanyadora del Concurs de Música de Badalona 2018), la cantant Chenoa, una de les més esperades de la nit, i Tequila, que va tancar la jornada.

CONTINUA LA FESTA
Tot i això, les Festes de Maig encara no s’acaben. Les activitats continuaran divendres amb una jornada commemorativa del Dia Internacional contra la LGBTIQfòbia. El punt neuràlgic d’aquesta celebració serà la plaça del Centenari, on actuaran els DJ Brian Cross i Javi Reina; la compositora Ruth Lorenzo; el guanyador d’Operación Triunfo 2018, el cantant Famous; i Marta Sánchez, l’estrella del pop que va formar part del grup Olé Olé i que visita la ciutat per primer cop.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram