Joan Miquel Oliver actuarà al parc de Ca l’Arnús. Foto: Wikimedia

L’Ajuntament de Badalona ha anunciat noves incorporacions al cartell musical de les Festes de Maig. Aquesta setmana s’han fet públics els noms dels artistes que actuaran des del 3 fins al 6 de maig al parc de Ca l’Arnús i als teatres Blas Infante i Zorrilla, entre els quals destaquen el compositor mallorquí Joan Miquel Oliver i el cantant barceloní Antonio Orozco.

CA L’ARNÚS ÍNTIM
Els concerts al parc de Ca l’Arnús arrencaran el 3 de maig amb Esteve Genís, que actuarà acompanyat de l’Egt Band i Games of Tones. Genís és un vocalista badaloní de llarga trajectòria com a solista, a més de ser professor de cant de l’Escola de Música Moderna de Badalona.

Divendres actuarà també la banda encapçalada per la cantautora Judit Nedderman: The Gramophone Allstars Big Band. L’agrupació presenta el seu nou disc Maraca Soul.

El 4 de maig, l’escenari de Ca l’Arnús es convertirà en El Racó Íntim, una activitat que combina la lectura de relats i poemes de caràcter eròtic amb actuacions musicals. Hi participaran aquest any el compositor Ferran Palau i el grup Sommeliers, que farà un joc musical.

El 5 de maig, el compositor i guitarrista del grup musical mallorquí Antònia Font, Joan Miquel Oliver, serà l’encarregat de tancar la programació musical de Ca l’Arnús. Abans d’ell, actuaran al mateix escenari la cantant Mireia Feliu i el pianista badaloní Ismael Dueñas, que presentaran un viatge en el temps a través de cançons de jazz, cuplet i fado.

També actuaran el 5 de maig la Balkan Paradise Orchestra i els col·lectius teatrals PSIRC i Xirriquiteula Teatre, amb els seus espectacles Acrometria i Contes del cel, respectivament.

OROZCO AL ZORRILLA
L’artista barceloní Antonio Orozco actuarà al Teatre Zorrilla el 6 de maig, amb un concert en el qual farà un recorregut pels 9 àlbums que ha publicat al llarg de la seva carrera. Un dia abans, el 5 de maig, la compositora de música flamenca Mayte Martín presentarà al teatre Blas Infante la seva nova proposta musical: Memento.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram