El jutjat d’instrucció 7 de Barcelona va condemnar ahir el regidor de Guanyem Badalona en Comú, Jose Téllez, per un delicte de desobediència. Segons la sentència, el regidor ha de pagar una multa de 4.380 euros. Téllez ja ha anunciat que ho recorrerà.

“Estem disposats a anar fins al final i això vol dir anar al Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH). A veure què n’opina Europa del fet que la Fiscalia enviï policies a requisar cartells que diuen Hola Europa”, assenyala Téllez.
El regidor va ser jutjat fa una setmana pel cas dels cartells d’Òmnium Cultural que la Guàrdia Urbana va requisar els dies anteriors al referèndum de l’1-O. La Fiscalia demanava sis mesos de presó i inhabilitació per al regidor. Aquesta última mesura, però, va ser desestimada per la jutgessa.

Téllez afirma que la jutgessa li va negar el torn de paraula a la seva intervenció final per considerar-la “un al·legat polític” i insisteix en el fet que els principals arguments que va presentar la seva defensa “ni tan sols han estat analitzats”.

VISITA A LLEDONERS
El mateix Téllez va visitar juntament amb l’exalcaldessa Dolors Sabater els exconsellers Oriol Junqueras, Raül Romeva, i Quim Forn a la presó de Lledoners dilluns passat. També es van trobar amb l’expresident de l’ANC, Jordi Sánchez. Téllez ha assegurat que era una visita que tenien programada des de fa temps.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram