Laprovittola defensa el vermell Bo McCalebb. Foto: BZ

La visita al Príncipe Felipe va ser un malson. El Divina Joventut de Carles Duran va exhibir la seva pitjor versió d’aquesta temporada i va patir la cinquena derrota (segona consecutiva) la tarda de diumenge passat contra el Tecnyconta Zaragoza (112-66).

En l’enfrontament contra els aragonesos, en certa manera, va repetir-se el patró de l’últim partit a l’Olímpic contra el Fuenlabrada; una primera meitat equilibrada, amb opcions per als dos equips i una desconnexió després del descans que va deixar els badalonins sense opcions. La derrota, a més, deixa l’equip fora de les posicions de play-off pel basket average (la Penya està empatada amb el Morabanc Andorra, vuitè, amb cinc victòries i cinc derrotes).

Nico Laprovittola va ser el verd-i-negre més destacat en la primera meitat. De fet, durant molts minuts, la reacció badalonina era només possible gràcies a l’actuació del ‘10’ argentí, que més endavant tindria l’acompanyament de Shawn Dawson, també des del perímetre.

Després del descans, però, l’equip va desaparèixer de la pista. El 34-20 encaixat en el tercer parcial ja va decantar el matx a favor dels de Porfirio Fisac, però el pitjor encara havia d’arribar, ja que l’equip va patir un 31-8 en els últims 10 minuts que van acabar de tancar una tarda per oblidar a la capital de l’Aragó.

La lliga s’atura per les finestres FIBA aquest cap de setmana i la Penya tornarà a competir el dissabte de la setmana que ve, quan rebrà l’Unicaja.