Es van repartir adhesius per promoure l’estima al barri. Foto: DOCField

Enfortir l’estima al barri és l’objectiu principal de l’exposició I Love La Mina. La mostra fotogràfica, que forma part de l’edició d’aquest any del festival de fotografia documental DOCField Barcelona, es podrà visitar a la biblioteca Font de La Mina des del 10 de novembre fins al 8 de desembre.

I Love La Mina és una exposició col·lectiva, coordinada pel fotògraf Isma Monfort i el projecte de dinamització comunitària Desdelamina.net. La mostra sorgeix d’una proposta dels participants del taller Espais Zombis, organitzat per IDENSITAT el 2015, que van idear una iniciativa per fer visible l’estima per un territori tan estigmatitzat com La Mina a través d’un petit adhesiu repartit al barri.

L’exposició està formada per un recull fotogràfic que vol realçar “aspectes i sentiments positius sobre un barri ple de capes, vivències i estigmes”, expliquen a Desdelamina.net. A més, la mostra també inclou una selecció d’imatges d’Instagram en les quals els veïns i les veïnes comparteixen la seva experiència al barri i ressalten els sentiments de pertinença.

Finalment, a l’aparador de la Biblioteca Font de La Mina es projectarà també un vídeo on s’han recollit els testimonis dels creadors de la campanya I Love La Mina, així com de diversos veïns i veïnes del barri.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram