Una de les activitats organitzades per la gent gran. Foto: Ajuntament

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Grans, Santa Coloma celebrarà, demà, una nova edició de les Jornades de la Gent Gran. Actualment, 22.000 colomencs tenen més de 65 anys. Això es tradueix en el fet que una de cada deu persones pertany al col·lectiu de la tercera edat.

Per celebrar el seu dia, el Pompeu Lab i el Teatre Sagarra obriran les portes per acollir una diversitat d’actes destinats als principals protagonistes de la jornada. El dia començarà amb una sessió inaugural a càrrec de l’alcaldessa Núria Parlon. Donarà pas a una taula d’experts que reflexionaran sobre el tema “Cap a quina vellesa ens encaminem?”, amb la psicogerentòloga i patrona d’Amics de la Gent Gran, Montserrat Celdran, i la directora de Gent Gran de Fundació “La Caixa”, Cristina Segura. Més tard es visualitzarà el vídeo “Participació Gent Gran de la ciutat” i es farà una taula rodona sobre la realitat de les persones grans amb experts i implicats en diverses entitats. Tots aquests actes, celebrats al Pompeu Lab, clouran amb la lectura del manifest de la jornada.

El Teatre Segarra se sumarà a les activitats per celebrar el dia de les persones grans amb un berenar al hall del mateix teatre i un espectacle de cinc a set de la tarda. Per acabar, es farà un ball d’envelat a la plaça dels Enamorats obert a tothom.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram