El passeig es va pacificar abans de l’estiu. Foto: Twitter (@fduranv)

Una de les decisions de l’anterior govern de Dolors Sabater que va generar més controvèrsia entre els veïns va ser la prohibició d’aparcar i circular pel passeig Marítim, que va entrar en funcionament abans de l’estiu.

Ara, amb el PSC al capdavant, el govern de Pastor es planteja revertir la pacificació de l’espai. Però no vol prendre cap decisió ferma sense abans consultar-ho amb el Consell de Mobilitat. Quan aquest òrgan prengui una resolució definitiva i de consens, l’Ajuntament ja ha anunciat que hi donarà suport.

El PSC defensa que es torni a la situació anterior, quan els vehicles hi podien circular lliurement, i portarà aquesta proposta a la pròxima reunió del Consell. De fet, aquesta és una proposta acordada amb les diverses parts implicades en el conflicte. Aquest dilluns, el regidor Jordi Subirana, veïns del districte 2, restauradors, comerciants i representants del Consell de Mobilitat es van reunir al Viver per intentar arribar a un acord.

El que en va sortir de la trobada és el compromís del govern a tenir enllestit, en uns mesos, un projecte urbanístic definitiu. Mentrestant, la decisió sobre la circulació al passeig està en mans del Consell, que tindrà l’última paraula.

Tot i que des de l’AV de Casagemes veuen amb bons ulls la proposta del govern, les opinions són molt diverses i no tothom està a favor de revertir la pacificació del passeig.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram