El dia de demà marca un punt d’inflexió per al present i el futur. Foto: CJB

El passat 6 d’agost, el Divina Joventut emetia un comunicat anunciant una ampliació de capital de 3,7 milions d’euros, una injecció econòmica que posa fi a les penúries financeres que el club ha patit de forma especialment crua en els darrers anys i durant les quals, fins i tot, s’ha arribat a témer per la seva dissolució. Aquesta situació econòmica precària s’acabarà demà, quan s’ha de signar aquesta ampliació de capital en la Junta General que se celebrarà a partir de les vuit del vespre.

De fet, el Consell d’Administració espera que amb l’arribada d’Scranton Enterprises (un grup inversor vinculat a l’empresa farmacèutica Grífols), “la societat millorarà la seva situació financera”, cosa que tindrà un reflex en la situació esportiva. Així, els dirigents es mostren ambiciosos i asseguraven que “després de tornar a recuperar el rumb, la Penya podrà focalitzar els seus esforços en la lluita per nous títols”.

El Joventut donarà prioritat als socis perquè pugui comprar les 61.425 noves accions (el preu de cadascuna és de 60 euros), de manera que Scranton només comprarà les accions que no adquireixin els aficionats, sigui de forma individual o col·lectiva.

DERROTA CONTRA L’ANDORRA
Esportivament, la dinàmica d’imbatibilitat durant la pretemporada de l’equip de Carles Duran va arribar a la seva fi dissabte passat, quan la Penya va perdre la semifinal de la Lliga Catalana ACB contra el futur campió, el MoraBanc Andorra, al Barris Nord de Lleida (83-75).

Duran no va poder tenir a les seves ordres Miller, Todorovic ni Birgander, i va veure com els del Principat tancaven el primer quart amb un parcial favorable que els verd-i-negres gairebé neutralitzarien al descans (38-37).

La dinàmica de la segona meitat va ser força similar; l’equip d’Ibon Navarro va aconseguir tornar a obrir escletxa després d’un parcial de 9-2 en la recta final que va situar un desavantatge de nou punts (65-56) que la Penya no podria igualar. 

Després d’aquest partit, l’equip ha treballat durant aquesta setmana per preparar el pròxim matx: demà passat a Oviedo contra l’UCAM Murcia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram