La reunió va ser dimarts al Departament d’Ensenyament. Foto: Ajuntament

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, s’ha reunit, per primer cop, amb l’alcalde Álex Pastor. El tema central de la trobada, que va tenir lloc dimarts al Departament d’Ensenyament, va ser la situació d’emergència que viu la ciutat en aquest àmbit.

Pastor va reclamar al conseller un “compromís ferm” de la Generalitat per començar les obres dels nous edificis de les escoles Ventós Mir, Lola Anglada i Badalona Port. En aquest àmbit, Bargalló va considerar que la construcció d’aquests edificis és una “prioritat” per al Departament. Ara només falta que l’Ajuntament cedeixi els solars perquè la Generalitat pugui dotar de pressupost els espais i s’hi comenci a construir.

Un altre dels problemes, derivat de la manca d’espai, és la falta de places escolars que pateix la ciutat. Deixant de banda els compromisos polítics, de la reunió en va sortir una decisió material. La taula de planificació educativa, prevista en un principi per a l’octubre, s’avançarà al setembre per tal d’abordar, com més aviat millor, el problema de places a educació primària i secundària.

No és la primera vegada que el conseller es reuneix amb un alcalde de la ciutat. A principis de juny, Bargalló va estrenar el càrrec a Badalona. El seu primer acte oficial va ser una reunió amb representants de FAMPAS i l’aleshores alcaldessa, Dolors Sabater.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram