El cartell de la Festa Major Alternativa. Foto: Comissió Festa Major Alternativa

El carrer Víctor Hugo es convertirà, de nou, en l’epicentre de la Festa Major Alternativa durant els dies 31 d’agost i l’1 i 2 de setembre, coincidint amb els actes oficials. En aquesta nova edició, Santa Coloma celebrarà la 18a edició d’aquesta festa popular, que s’autodefineix com “reivindicativa, lliure, feminista i combativa”.

Entre els actes principals hi haurà activitats infantils i concerts per a tots els públics, com una cantada d’havaneres amb el grup Vela llatina, un vermut musical amb Kill fiction o actuacions de La Golden Beat i DJ Trabubu. Dissabte celebraran una nit feminista amb concerts de Maruja limón, Tribade i DJ Partidiana. De fet, una de les prioritats d’aquest any és la perspectiva de gènere i el feminisme, com ha explicat la comissió organitzadora.

També es farà una paella popular, un mercat d’intercanvis i una tarda de tallers abans de la nit feminista de dissabte. Diumenge hi haurà un concurs de truites, una gimcana feminista i un espectacle pirotècnic amb la Colla Vella de Diables que tancarà la festa alternativa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram