Celtas Cortos actuaran a la plaça de la Vila. Foto: Celtas Cortos

Aquest any, el plat fort de la Festa Major pel que fa a la música arribarà de la mà del grup de rock Celtas Cortos. La banda, que fa més de 30 anys que porta la seva música als escenaris, actuarà a la plaça de la Vila dilluns 10 de setembre a partir de dos quarts d’una de la nit. Ara mateix els rockers es troben en plena gira presentant el seu nou àlbum, Energía Positiva.

El grup de Valladolid està aprofitant els concerts per presentar els nous temes d’aquest disc. Un d’ells és Silencio, que van treure a la llum a principis d’estiu. Però no s’oblidaran de tocar els grans èxits de tota la seva carrera i les cançons de l’últim disc publicat, In Crescendo, que van crear juntament amb l’Orquestra Simfònica del Principat d’Astúries i que va aparèixer amb motiu del 30è aniversari de la banda.

Com a teloners, hi haurà el grup barceloní Noviembre Rock Band, que tocaran temes propis i clàssics del rock internacional a partir de dos quarts d’onze de la nit.

ELS JOVES FAN LA SEVA
Aquest any se celebrarà la tercera edició de les Festes Radioaktives, una proposta impulsada per l’Agrupament Escolta i Guia Sant Adrià, que compta amb el suport de l’Ajuntament.

Els concerts començaran divendres 7 de setembre a les nou de la nit amb la lectura del Manifest Festes Radioaktives i la participació d’Infumables, Las ninyas del corro, Babylon i Vicius DJ. La música tornarà diumenge 9 amb els concerts d’Adokin Mikromatxin, Thulussu i DJ Mari’s. El punt final el posaran Nameless Band, Dorrevi, Grup Victoria i Pussy Scout’s DJ’s el dilluns 10. Un altre dels clàssics de les festes serà el Festival Polisons, que es farà dissabte 8 a partir de les dues del migdia. Organitzat pel Centre Juvenil Polidor, el festival de rock comptarà amb la participació de bandes com El rey abeja, The wildtrappas & The Toneletes, Yellowarriors, The mancos six, Tato 930 & Asier Bionic, La Kaskarria Rock, Tulpa, Talaiot, Samba So, Nada que ver, Los bucaneros, Mateolika i Last Waxuners, que oferiran la seva música fins a la matinada al passeig de la Rambleta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram