L’ofrena floral és un dels actes principals de la Diada. Foto: MES

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya coincidirà un any més amb l’últim dia de Festa Major. Per aquest motiu, l’11 de setembre s’organitzarà una ofrena floral al monument del president Lluís Companys a partir de dos quarts d’onze del matí.

L’acte comptarà amb la participació de representants de diversos partits polítics, així com d’entitats i col·lectius del món associatiu local. La cultura popular serà l’encarregada de tancar la celebració de la Diada amb diferents actuacions dels Castellers de Terrassa, l’Esbart Dansaire Sant Adrià, la Cobla Mil·lenari, els Geganters de Sant Adrià, la Coral Sant Adrià i la Colla Castellera Passadors de Sant Adrià.

FI DE LA FESTA
El programa de Festa Major continuarà amb altres propostes com una visita guiada al Bosc de les Columnes, a la zona dels Encants de Sant Adrià, que finalitzarà amb un espectacle de beat box. Al mateix indret es podrà veure una competició de danses urbanes que començarà a les quatre de la tarda i s’allargarà fins a les nou de la nit.

De manera paral·lela, a les cinc de la tarda, la plaça de la Vila acollirà el tradicional Festival de Ball d’Entitats. Els assistents podran gaudir de les exhibicions d’Estudi de Dansa Retahíla.Som, Quality Dance Studio, Tercer Acte, Aerodance i Musique Dansa. A dos quarts d’onze de la nit, es convocarà tots els veïns i veïnes de Sant Adrià a la llera del riu per presenciar el castell de focs artificials de fi de festa a càrrec de l’empresa Pirotècnia Dragón.

Finalment, el programa d’actes de la Festa Major s’acomiadarà fins a l’any que ve amb l’espectacle Yo sobreviví a la EGB.

L’humorista Jordi Meca, amb la col·laboració especial de Joan Tena, pujarà a l’escenari de la plaça de la Vila a les onze de la nit per oferir un monòleg que farà les delícies dels més nostàlgics.

En concret, la funció recordarà l’època dels vuitanta i, segons va assegurar el còmic, s’adreça especialment a les persones que “vam patir que els nostres pares ens vestissin de manera ridícula per enviar-nos a l’escola”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram