El 2017 es va celebrar la primera edició a Can Zam. Foto: Tomorrowland

Santa Coloma repeteix com a escenari del UNITE with Tomorrowland, el festival de música electrònica més important del món que se celebra a Bèlgica durant dos caps de setmana. Com és habitual, algunes ciutats de països com Abu Dhabi, Itàlia, el Líban, Malta, Mèxic i Taiwan tindran un espai on combinaran la connexió amb l’escenari principal del Tomorrowland amb actuacions en directe. El parc de Can Zam de Santa Coloma, amb capacitat per a 27.000 persones, serà, per segon any seguit, l’emplaçament del UNITE Spain, que se celebrarà dissabte 28 de juliol de tres de la tarda a tres de la nit.

Una de les grans apostes d’aquesta edició és augmentar el cartell dels artistes que actuaran en directe, amb deu noms internacionals com Steve Aoki, Steve Angello, el DJ resident de Tomorrowland Yves V, el duet suec Galantis, Quintino, Kungs o Double Plesure. Al programa també hi ha espai per a artistes locals com Abel Ramos i Albert Neve o Albert González.

Les connexions via satèl·lit amb Bèlgica es faran als concerts d’Afrojack, Armin van Buuren i Dimitri Vegas&Like Mike.

RECORD DE LA PRIMERA EDICIÓ
La primera vegada que el festival es va celebrar a Catalunya va ser l’any passat. Un incendi sense ferits originat durant un espectacle pirotècnic en un dels concerts va obligar a evacuar les més de 20.000 persones que hi havia al parc de Can Zam.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram