19 parades ompliran la rambla de Sant Sebastià. Foto: ACI Santa Coloma

Ja ha arribat l’estiu i això és sinònim de rebaixes. A Santa Coloma, ja fa anys que aprofiten la calor per portar els descomptes al carrer.

Aquesta nova edició del ‘Rebaixes a la fresca’ arriba dissabte a la rambla de Sant Sebastià, des de les sis de la tarda fins a les onze de la nit. “Al matí fa massa calor”, comenta Rubén Corral, un dels organitzadors de l’Agrupació del Comerç i la Indústria de la ciutat.

L’activitat té per objectiu ajuntar en un mateix punt de venda diversos paradistes que ofereixin productes rebaixats. “Hi ha 19 participants i és l’any que més en tenim”, assegura Corral. Aquest rècord de paradistes demostra que l’esdeveniment s’està consolidant entre els comerciants i els compradors.

A les parades s’hi podran trobar descomptes de fins al 70%, principalment en roba i calçat, però també en diversos serveis, papereria, joieria o òptica. Funcionarà com un mercat a l’aire lliure, sense carpes, que servirà per desfer-se dels estocs, oferint els productes com a segones rebaixes.

A més dels preus especials, també hi haurà activitats per acompanyar la jornada. A partir de les sis, els més petits podran gaudir de diversos jocs per divertir-se i refrescar-se. Més tard hi haurà una demostració de balls i animació, seguida d’un DJ que posarà música fins que sigui l’hora d’abaixar les persianes.

Des de l’Associació comenten que aquesta serà l’última activitat que organitzaran fins a l’octubre. L’estiu servirà per agafar forces i gaudir de la Festa Major a partir del 31 d’agost.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram