La pancarta va desaparèixer dimarts al matí. Foto: AVV La Catalana

Els veïns de La Catalana segueixen decidits a lluitar contra un nou bloc de pisos turístics al barri. Des que van saber que un propietari privat havia comprat 22 pisos a la zona, que probablement es convertirien en habitatges turístics, tenen l’alerta activada. Durant aquests últims dies han pogut veure com camions de diverses empreses diferents s’aturaven davant el bloc a descarregar grans quantitats de mobles, entre taules, cadires, neveres, armaris i matalassos.

“No volem ni ens podem quedar callats”, afirma amb contundència un dels veïns del barri. Per aquest motiu, han decidit alçar la veu i col·locar pancartes en contra dels nous pisos. Passejant per la zona propera al bloc, també es poden veure pintades, en parets i voreres, amb un mateix missatge: “No als pisos turístics”. Però pel que sembla, no tothom hi està d’acord. Dimarts al matí, la pancarta més gran, plantada en un espai amb gespa davant dels pisos, ja no hi era, i algunes pintades estaven esborrades. L’Associació de Veïns del barri pensa que podria ser la mateixa empresa propietària de l’immoble la responsable de la retirada de la pancarta. Per això han decidit realitzar noves accions, encara per concretar, que donin visibilitat a la protesta. “Creiem que molta gent no està informada del que passa, però som un barri molt petit i pocs a l’associació”, expliquen.

De moment, l’empresa segueix moblant els pisos mentre la Generalitat estudia si fer un ús turístic dels habitatges és compatible amb els estatuts del bloc.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram