Intervencions dels regidors i l’alcaldessa del govern sortint. Foto: Línia Nord

El govern sortint de Badalona es va acomiadar, la setmana passada, de tres anys al capdavant de l’executiu municipal. Tots els regidors i l’alcaldessa van prendre la paraula, en un acte celebrat dijous a l’escola Jungfrau, per valorar la seva etapa liderant el consistori i els projectes que han dut a terme. La majoria, però, van coincidir que molts dels canvis que havien començat a impulsar han quedat a mitges, ja que comptaven tenir tota la legislatura per poder tirar-los endavant.

Els exregidors van voler reivindicar la feina feta, cadascú en el seu àmbit, i destacar els principals projectes, com el Pla de Mobilitat, els pressupostos participatius, del Pla d’Alimentació i Habitatge, la Banca Ètica, el Parc d’Habitatge Públic Social o la descontaminació de les platges.

L’acte es va celebrar una setmana després del Ple de la moció de censura que els va treure del govern. Tot i això, els regidors ja tenien els ulls posats en les pròximes eleccions municipals. “El 2019 hi tornarem”, va sentenciar Dolors Sabater.

MIRADA CAP AL 2019
En aquesta línia, les estratègies cap a les municipals es comencen a posar sobre la taula. Des de Guanyem reivindiquen un “front ampli” d’esquerres, mentre que des d’ICV aposten per consolidar un nou espai polític, “El Comú de Badalona”, la marca local de Catalunya en Comú. Un projecte que té l’ambició de convertir-se en un partit polític unitari i transversal a la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram