El regidor de Ciutadans, Juan Miguel López, s’encarregarà de gestionar el Districte 2, que en un principi estava en mans de la regidora socialista Teresa González. Tot i que no entrarà a formar part del nou executiu, fa un pas endavant amb el “compromís d’aportar estabilitat” al nou projecte de govern.

La decisió es va desprendre d’una reunió amb el nou alcalde, Álex Pastor, que ha començat una ronda de contactes amb tots els grups municipals. Al llarg d’aquesta setmana es reunirà amb representants de tots els partits per buscar mesures de consens que garanteixin la governabilitat al municipi.

A més dels taronges, Pastor també es va trobar amb la regidora no adscrita, Conxita Botey, i el PP, els tres durant dimarts, i amb ICV-EUiA i el Partit Demòcrata, ahir dimecres.

Durant el dia d’avui, el nou alcalde es reunirà amb membres de l’antic govern: les formacions de Guanyem Badalona en Comú i ERC.

REUNIONS D’ESTAT
Dilluns, abans de començar la ronda de contactes, Pastor es va reunir a Badalona amb la nova secretària d’Estat de Serveis Socials, Maria Pilar Díaz. Durant la trobada, van visitar l’Institut Guttmann, on es fan activitats de rehabilitació per a les persones amb discapacitats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram