Una lesió al genoll no permetrà que Cristina Hurtado jugui la temporada que ve, però la capitana de l’Snatt’s Sant Adrià no s’allunya de l’equip: a finals de la setmana passada es va confirmar que la jugadora de Blanes formarà part de l’staff de Glòria Estopà, amb qui fins i tot havia compartit vestidor temporades enrere.

“El que tenia clar és que volia seguir lligada a l’equip”, explicava Hurtado a Línia Nord abans-d’ahir, poques hores abans de passar pel quiròfan. “És la tercera vegada que tinc aquesta lesió (al genoll) i m’hauran d’operar dos cops, cosa que fa que els terminins s’allarguin, però tinc moltes ganes de tornar a jugar”, afegeix l’’11’ lila.

Hurtado explica que farà tasques de delegada, d’enllaç entre les jugadores i el cos tècnic, però també tindrà contactes amb la directiva, encarregant-se de temes com l’organització dels viatges.

PREMI A DEVA BERMEJO
Hurtado i les jugadores del primer equip són el present, mentre que el futur passa per noms com el de Deva Bermejo. La base de l’infantil A lila va rebre el premi a millor jugadora del Campionat de Catalunya en la Festa del Bàsquet Català 2018 que es va celebrar dissabte passat a Barcelona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram