La participació de Mireia Belmonte als Jocs Mediterranis de Tarragona van tancar-se dilluns passat amb quatre medalles en les cinc proves que va disputar: dos ors i dues plates. Les proves de natació en línia (falten les d’aigües obertes) han estat de les primeres que han arribat a la seva fi, de manera que la badalonina ja pot continuar preparant l’altra gran cita d’aquest estiu: l’Europeu de Glasgow.

El primer dia (dissabte passat) va ser el menys productiu, amb una plata en la prova de 800 lliures i una setena posició en la de 400 estils. Belmonte va haver d’esperar fins a l’endemà per guanyar el primer or, en la prova de 200 estils.

L’últim dia va ser el més intens, amb les dues últimes curses. La primera va ser la de 200 papallona, que també va guanyar, mentre que l’última, en els 400 lliures, va ser segona.

MOMENT VIRAL AL PODI
Però si hi haurà un moment que es recordi durant temps de Belmonte als Jocs, serà el de la cerimònia al podi dels 400 lliures. L’absència de membres de l’organització va fer que la badalonina pengés la medalla de bronze a la portuguesa Diana Duraes, en un episodi que es va fer viral.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram