Dissabte a la nit es faran activitats relacionades amb la llum. Foto: ACI

La nit dels comerços, coneguda com a Open Night, és un dels esdeveniments més populars a Santa Coloma. Aquesta cinquena edició arriba dissabte amb uns 110 establiments participants i amb la llum com a temàtica principal.

A banda d’allargar l’horari d’obertura dels comerços, també es realitzaran diverses activitats que tindran la llum com a fil conductor. Durant tota la tarda, els establiments repartiran polseres lluminoses entre els consumidors i hi haurà diferents punts repartits per la ciutat amb pintures fluorescents per pintar-se la cara. També es faran actuacions de ball i musicals, tallers, sortejos i una exhibició de futbol de La Grama. A partir de dos quarts de nou hi haurà una batucada i un ball bolivià itinerants pel centre de la ciutat. Dues hores més tard començarà una rua amb leds i un espectacle de llum. La nit clourà amb la festa solidària, amb DJs i un espectacle de robots amb leds. Els diners que es recaptin es destinaran a Temyque, una entitat dedicada a persones amb esclerosi múltiple.

El gestor i dinamitzador de l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma, Rubén Corral, encarregada d’organitzar l’Open Night, assegura que “la ciutadania respon molt bé a les coses que es fan al carrer, com la nit dels comerços, que acostuma a aplegar unes 20.000 persones”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram