El líder socialista Àlex Pastor (al centre) va anunciar divendres la consulta. Foto: PSC Badalona

El líder del PSC de Badalona, Àlex Pastor, va anunciar divendres passat que serà la militància del partit, votant, la que decidirà si la moció de censura contra Dolors Sabater ha de tirar endavant. Tot plegat després que l’exalcalde Xavier García Albiol recollís el guant del PSC dies abans i oferís els deu vots dels regidors populars per fer alcalde Pastor i desbancar Sabater.

La decisió de la consulta a la militància socialista es va aprovar dijous en una assemblea local amb 180 militants, que hi van donar suport per unanimitat. Tot i que encara no hi ha ni data ni pregunta definitiva, podran votar els gairebé 500 militants socialistes de Badalona. Pastor va anunciar que respectaran la decisió final, sigui la que sigui, ja que “és important que els militants del PSC reafirmin qualsevol acció que faci el grup municipal”, i va afegir que volen “una consulta sincera, on els militants es puguin expressar de manera lliure i secreta”.

‘NO’ A ENTRAR AL GOVERN AMB SABATER
Pel que fa a la proposta que va llançar ICV-EUiA respecte a la possibilitat que el PSC entri al govern per evitar la moció de censura, els socialistes han deixat clar que mentre el lideri Dolors Sabater és inviable. “Agraïm l’oferiment, però no podem plantejar-nos-ho mentre qui lideri l’executiu sigui la mateixa persona que ha incomplert de manera reiterada els acords amb nosaltres”, va afirmar Pastor fa dies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram