El Bada va guanyar per la mínima a la primera volta. Foto: Eloy Molina

L’estat de felicitat que viu el CF Badalona, que per primera vegada en la història ha aconseguit sis victòries consecutives a la Segona B (una ratxa que ascendeix a set victòries i un empat en els últims vuit enfrontaments), es posarà a prova aquest diumenge al migdia a Llagostera.

Els escapulats són, ara mateix, un dels únics quatre equips a Europa que sumen una ratxa d’aquesta entitat (juntament amb el PSG, el Saragossa i el Cardiff City) i superen el moment de forma dels grans equips del continent com el Barça, el Mònaco o el Manchester City.

Això, però, no fa que Manolo González canviï la forma d’afrontar els partits, tot el contrari. “Play-off? No vull posar més pressió a sobre nostre. No ens ajudarà” va ser la declaració del tècnic de Folgoso do Courel després de l’últim partit, un mantra que ja es repeteix d’ençà que els escapulats tenen molt més a prop la zona noble que no pas les posicions de perill.

El partit contra els llagosterencs enfrontarà dos equips que viuen moments antagònics, ja que el conjunt d’Óscar Álvarez ha perdut quatre dels últims cinc partits que ha jugat i ara mateix ocupa la setzena posició, que obligaria els gironins a jugar la promoció per evitar el descens a la Tercera Divisió.

En el partit de la primera volta, que es va disputar l’1 de novembre, els badalonins van aconseguir una victòria per la mínima (aleshores, tot just la tercera de la temporada) amb un gol de Marcel Serramitja.

LA SISENA CONSECUTIVA
Aquest enfrontament arriba en el moment més dolç del club en els últims anys en aquesta gran dinàmica de resultats. El darrer, un triomf al Municipal contra un rival directe, l’Ontinyent (1-0).

Morales va haver de treballar de valent al minut 7 per evitar un gol cantat de Fran Machado, mentre que la primera gran ocasió del Bada va arribar al minut 15 amb un cop de cap centrat de Rubén Sánchez. La segona part va ser molt més intensa i quan només s’havien jugat nou minuts de la represa, Néstor Querol va aprofitar una errada de coordinació entre la defensa i el porter visitant per marcar un gol decisiu. Aquesta diana va esperonar el Badalona, que va merèixer ampliar la seva renda.