Un moment del partit al Würzburg Park. Foto: CBA

Objectiu aconseguit amb set jornades d’antel·lació. Diumenge passat l’Snatt’s Femení Sant Adrià va perdre en la seva visita a la pista del líder, el Perfumerías Avenida de Salamanca (75-65), però aquesta va ser la derrota més dolça de la temporada: gràcies a la resta de resultats de la jornada, el conjunt lila va certificar la permanència i la temporada que ve tornarà a jugar a la Lliga Dia.

La visita al Würzburg Park de la ciutat castellana es presentava, sobre el paper, com un partit en el qual l’equip no tenia gairebé cap opció d’obtenir un bon resultat i amb una rotació curtíssima (finalment, Julia Reisingerova no va formar part de l’equip, de manera que Fabián Téllez només comptava amb nou jugadores). El conjunt de Miguel Ángel Ortega va voler sentenciar per la via ràpida, però va topar amb un Sant Adrià descarat i atrevit que va resistir en el primer període. Els segons 10 minuts, però, l’Avenida va ser una tempesta perfecta i va encarrilar la victòria amb un parcial de 28-14.

Però l’esperit i l’orgull del conjunt lila va fer que l’equip no abaixés els braços, tot el contrari. Les de Téllez van tornar a resistir l’empenta local i, tot i que van començar els últims 10 minuts de partit amb un desavantatge de 21 punts (62-41), una nova exhibició d’amor propi i de fe va portar les adrianenques a encarar la recta final del partit amb opcions després de retallar el seu desavantatge fins als set punts (70-63) després d’un triple de Mariam Coulibaly, qui precisament no és una experta en els llançaments des de la llarga distància. Ortega, llavors, va aturar el partit i va fer els ajustos necessaris perquè l’Snatt’s no pogués completar la seva remuntada i fes saltar la banca.

Tot i això, les notícies que van arribar des dels altres partits van fer que la derrota s’oblidés ràpidament i que l’equip pogués celebrar la consecució d’una permanència molt merescuda.

DOS PARTITS EN QUATRE DIES
Amb l’objectiu ja assolit, la recta final de la setmana és d’allò més dura per a l’equip, que ahir va perdre, sobre la botzina, un partit a la pista de Zamora (82-81). Demà passat, però, podrà celebrar la permanència amb l’afició al Marina Besòs en un partit que enfrontarà les liles al seu rival als quarts de Copa, el Mann-Filter de Saragossa.