El club confia en Duran (esquerra) per millorar els resultats. Fotos: Arxiu i CJB

El matí d’ahir va ser frenètic a l’Olímpic. A quarts d’onze del matí el Divina Joventut anunciava la destitució de Diego Ocampo després dels mals resultats recents i menys de quatre hores després, s’oficialitzava l’arribada del seu substitut, Carles Duran.

El barceloní, que entrenarà el primer equip fins a finals de temporada, torna a Badalona quatre anys després de la seva darrera etapa per assumir un equip enfonsat en la zona de descens. Duran va dirigir el Bilbao Basket des de principis de la temporada 2016-17 fins al novembre de l’any passat, quan el club biscaí va decidir prescindir dels seus serveis. El nou entrenador ja va passar per les categories inferiors del club i va ser l’entrenador ajudant verd-i-negre en tres etapes diferents: amb Aíto García-Reneses, Sito Alonso i Pepu Hernández.

Duran, que serà presentat aquesta tarda a l’Olímpic, és l’encarregat de donar el relleu a Ocampo, que va arribar a Badalona fa un any i mig. En la seva primera temporada a la banqueta, la Penya va ser catorzena, amb un balanç d’11 partits guanyats i 21 de perduts. Durant el curs, a més, Ocampo va viure el relleu a la presidència, amb l’entrada de Juanan Morales.

Enguany, però, ha estat molt pitjor esportivament. L’equip va caure en la segona ronda de la Champions contra el Kataja de Finlàndia a finals de setembre i la situació actual és delicada, amb l’equip penúltim amb quatre victòries en els primers 19 partits.

Línia Nord ha volgut parlar amb Ocampo per conèixer el seu punt de vista, però el tècnic ha declinat fer declaracions.

PARTIT VITAL A ANDORRA
Amb el tècnic ja confirmat, la Penya afronta la visita de demà passat a les nou de la nit a Andorra amb urgències. I és que després dels resultats de l’última jornada, els badalonins veuen com els rivals de la zona baixa que obtenen bons resultats i sumen dues victòries més que ells. Així, la visita al Morabanc es presenta com un partit que els verd-i-negres han de guanyar.

De cara al desplaçament a Andorra la Vella, Sergi Vidal, absent en el compromís contra l’Estudiantes per una tendinitis, podria tornar a la llista, mentre que la resta de la plantilla podrà viatjar al Principat. Per la seva banda, el tècnic local, Joan Peñarroya, tampoc tindrà cap absència de cara al partit. En el roster dels andorrans hi figuren els exverd-i-negres John Shurna i David Jelínek.

La Penya va aconseguir guanyar el partit de la primera volta a l’Olímpic (103-101).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram