Els robatoris repunten per Nadal. Foto: Arxiu

Els tres robatoris registrats a les urbanitzacions de Les Costes i Les Vessants durant el pont de la Puríssima, als quals cal sumar dos intents de robatori més, han fet saltar les alarmes dels veïns d’aquests barris. Amb tot, ja s’han pogut reunir amb l’Ajuntament i la trobada va servir per calmar els ànims. En aquest sentit, els veïns valoren positivament l’estratègia municipal per intentar reduir el nombre de robatoris.

Una estratègia que, segons explica el cap de la Policia Local, Tomás Cabrejas, en declaracions a Línia Nord passa per seguir el pla previst pel que fa a la instal·lació de càmeres de seguretat. Des de l’any passat n’hi ha sis repartides per la zona i ara se n’ha instal·lat una més a Les Vessants. A més, durant el gener se n’instal·laran quatre més entre les dues urbanitzacions, No seran les últimes, però encara no s’ha concretat la data d’instal·lació de més dispositius d’aquest tipus.

D’altra banda, Cabrejas també detalla que les tasques de vigilància de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra s’incrementen en dates on hi ha més risc de patir robatoris perquè els veïns marxen de casa, com el passat pont o les vacances de Nadal. “De moment s’han patit menys robatoris que l’any anterior”, explica Cabrejas.

D’altra banda, el cap de la policia també recorda la necessitat de posar en coneixement dels veïns mesures de seguretat que ells mateixos poden prendre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram