Els Dracs s’acomiaden del 2017 de la millor manera: aixecant un altre títol. Els badalonins, que ja havien aconseguit la Copa d’Espanya, van tancar l’any natural sumant una nova edició de la Copa Catalunya a les seves vitrines després de derrotar els l’Hospitalet Pioners a la final que es va disputar al camp Joan Serrahima (35-7).

El matx va arribar gairebé sentenciat al descans, amb un parcial de 23-0 favorable als badalonins (que van exhibir el seu millor nivell al segon quart). L’ofensiva riberenca només va poder anotar una marca en la segona meitat, mentre que els d’Óscar Calatayud van anotar dos touchdowns més en el segon temps per acabar de sentenciar el partit i sumar el tercer títol a un any en el qual també han conquerit la Lliga i la Copa d’Espanya.

Ara, per tant, els badalonins continuaran preparant el kick-off de la temporada 2018, previst per al 14 de gener amb un partit contra els Reus Imperials.