L’oposició continua treballant per la moció de censura. Foto: Arxiu

Després de setmanes de negociacions, dilluns que ve PDeCAT, Junts per Tiana i la CUP s’han emplaçat a una nova reunió per establir les bases d’una moció de censura per rellevar l’alcaldessa Ester Pujol (PSC). Una trobada que totes les parts qualifiquen de “definitiva”, sigui en el sentit que sigui.

En la darrera reunió entre les formacions, el PDeCAT va presentar una llista de propostes per al programa polític que tindria un eventual nou govern. “Estem bastant alineats pel que fa al programa”, assegura la portaveu del partit, Olga Rué. Per la seva banda, fonts de l’equip negociador de Junts i la CUP -que treballen conjuntament- avancen que estudiaran les propostes. “Volem incorporar les idees que siguin viables i descartar les que no es puguin materialitzar durant el temps que tindria el nou govern”, assenyalen.

Si la moció encara no s’ha tancat, però, és en gran part pel desacord entre els dos fronts negociadors pel que fa a la distribució de les regidories i sobretot a la persona que hauria d’ocupar l’alcaldia. Si avui l’assemblea de militants del PDeCAT no diu el contrari, el partit anirà a la reunió de dilluns mantenint Rué com a única proposta per a l’alcaldia. Per la seva banda, Junts i CUP insisteixen en una “alcaldia de consens” que hauria d’ostentar un representant de Junts. “Se’ns està tirant el temps a sobre”, asseguren les fonts de l’agrupació d’electors i els anticapitalistes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram