Els integrants del CDR van assistir a la manifestació del dia 11. Foto: CDR

Un centenar de persones van prendre part el 10 de novembre en l’assemblea de constitució del Comitè de Defensa de la República (CDR) a Ca la Sisqueta. Dos dies després que els comitès fossin la punta de llança en la vaga general del 8 de novembre, Santa Coloma s’afegia a la llista de ciutats amb CDR, que actualment ja suma 280 municipis.

La participació als CDR es fa a títol individual i no en representació de cap partit o entitat i ara el comitè colomenc vol presentar-se en societat aquest diumenge amb una mobilització per demanar l’alliberament dels presos polítics. Serà en forma de concentració i tindrà lloc al marge del riu Besòs. A més, es podria comptar amb la participació d’altres comitès del Barcelonès Nord. “Primer volem impulsar aquesta mobilització per presentar-nos a la ciutat i després difondre a Santa Coloma els beneficis de la República Catalana”, explica Sam Núñez, membre del CDR.

El passat dissabte dia 11 diversos membres del comitè van participar en la Diada Nacional per la Llibertat a Barcelona.

LLISTES INDEPENDENTISTES
El CDR colomenc treballarà a nivell local però també es coordinarà amb els altres comitès distribuïts al territori. Les accions que es facin a Santa Coloma, doncs, transcendiran la ciutat, començant per la campanya que el comitè vol fer de cara a les eleccions del 21 de desembre. Durant les pròximes setmanes, el CDR demanarà el vot per “les tres llistes independentistes”: Junts per Catalunya, ERC i la CUP.

El comitè treballarà aquest discurs a través de les diverses comissions creades el dia 10.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram