Rosario, cap de cartell del Festival de Música de Gran Sol. Foto: Rosario

L’Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià-Gran Sol espera que unes 5.000 persones es desplacin fins al barri per assistir al concert de demà de Rosario Flores, a l’amfiteatre del parc de Gran Sol. La cantant serà la cap de cartell de la segona edició del Festival de Música del barri, en el marc de les festes de Sant Joan.

Després que veïns i Ajuntament impulsessin per primera vegada aquesta iniciativa l’any passat per substituir la tradicional suelta de vaquillas, enguany esperen consolidar-la amb dos concerts gratuïts. Demà a les deu de la nit amb Rosario i dissabte també a les deu amb les bandes locals de rock Los Estropeaos i Tocho i de trash metal Ktulu. La capacitat de l’amfiteatre és d’unes 3.000 persones i, per tant força persones podrien quedar-se fora. Això sí, podran veure l’espectacle en una pantalla instal·lada per l’Ajuntament a l’exterior del recinte.

Pel president de l’associació, Jordi Mesas, l’objectiu és “potenciar Llefià com a referent cultural” i també aconseguir que gent d’altres barris de Badalona s’acostin a les festes. Seran les segones festes de Sant Joan sense vaquillas i Mesas assegura que la majoria de veïns estan satisfets. “No es pot acontentar tothom però ara el marc de la festa és aquest”, explica.

PUIGDEMONT, CONVIDAT
Abans del concert de Rosario, tindrà lloc el pregó d’obertura de les festes. Està previst que a l’acte hi assisteixi el president, Carles Puigdemont, que també estarà present durant l’entrega dels premis Sant Jordi de l’Associació de Veïns.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram