L’equip celebra la consecució del títol. Foto: LNFA

Segona lliga consecutiva i vuitena en la història del club. Els Dracs van tancar la temporada de la millor manera dissabte passat, aixecant el títol estatal a Reus contra els Imperials (56-14). L’experiència dels badalonins va ser clau per superar l’empenta dels del Baix Camp, que van jugar la seva primera final.

La primera anotació del matx va ser del defensa mexicà Marcos Carmona, que va interceptar una passada del quarterback dels locals i va aconseguir els primers punts per als Dracs. Ja al segon quart, els Imperials van aconseguir equilibrar les forces amb una anotació del finès Henri Laine. Els Dracs, però, van aconseguir moure les cadenes en les jugades posteriors i el nord-americà Joey Herrick va tornar a donar una renda de set punts als Dracs amb una anotació després de recórrer unes 65 iardes. Aquesta marca va servir perquè els Dracs es treiessin la pressió de sobre, però abans del descans encara anotarien dos cops més, primer amb una cursa del running back Edu Morlans i després amb el segon touchdown de Herrick.

Els badalonins, però, no es van relaxar gens ni mica en el marcador i la segona intercepció, en aquest cas d’Ian Escoda, va fer que l’equip anotés el 42-7. Abans, Morlans havia protagonitzat una altra cursa imparable. Els amfitrions van maquillar el resultat amb la segona anotació de la tarda, però Morlans, que guanyaria el premi a l’MVP del partit, encara havia d’arribar amb la pilota a l’end zone dels Imperials dos cops més per certificar el domini badaloní a la final.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram