L’equip fa pinya abans del primer partit. Foto: Twitter (@PSC_Badalona)

No hi ha temps per llepar-se les ferides. Després de perdre el primer partit diumenge passat contra el Madrid Club de Fútbol Femenino, el Seagull vol passar pàgina ràpidament i centrar-se en el matx de la segona jornada del play-off d’ascens a Primera, que jugaran diumenge a Alacant contra l’Sporting Plaza de Argel.

“És un molt bon equip, encara que no tingui el nivell del Madrid. Té bandes molt ràpides i diverses maneres de plantejar problemes en atac. Saben donar continuïtat al joc si cal”, analitza el tècnic, Jordi Ferrón, a Línia Nord.

L’equip va tornar a la feina dimarts i avui farà el darrer entrenament a l’estadi, mentre que demà Ferrón ha preparat una sessió de vídeo sobre les alacantines. “El calendari ens va permetre poder veure els dos equips abans de jugar contra ells”, afegeix Ferrón, que considera que el model actual de play-off és “més just” que el de la temporada passada.

L’equip viatjarà demà passat cap a Alacant. “Anirem amb autocar, amb els pares i l’afició. No és la millor manera d’afrontar els viatges, però de moment és el que hi ha”, conclou Ferrón.

DERROTA CONTRA EL MADRID
El matx contra les alacantines pren una importància especial després que les gavines perdessin diumenge passat en la seva estrena contra el Madrid CFF (1-3).

Ferrón, que havia estat ingressat a l’hospital fins poques hores abans per culpa d’una pubàlgia, no va voler deixar soles les seves jugadores i va ser a la banqueta amb l’ajuda d’unes crosses.

Les gavines van haver de suportar la sortida intensa de les madrilenyes i Mireia va haver de lluir-se gairebé des del primer minut. El que no va poder aturar va ser un córner directe servit per Alba Mellado que va dibuixar una paràbola i es va colar per l’escaire. Les visitants van tenir l’oportunitat d’empatar gairebé en la següent jugada, però el segon gol del matí va ser de Carla Morera per empatar el matx al minut 28. L’alegria, però, va durar poc i Marta Carro va tornar a avançar les blanques al minut 31.

El Madrid va seguir dominant després del descans i tot i que Yosse i Ausi van estar a punt d’empatar, el Madrid va sentenciar el partit al 94 aprofitant que el Seagull s’havia bolcat a l’atac.