Una imatge de la presentació del festival. Foto: Ajuntament

Santa Coloma va rebre ahir la visita de diversos músics il·lustres, alguns d’ells autèntiques icones del rock. El cantant i fundador d’Europe, Joey Tempest, el guitarrista d’Extremoduro, Iñaki Antón, i el cantant de Ñu, José Carlos Molina, van acompanyar l’alcaldessa, Núria Parlon, en la presentació del Rock Fest a l’Auditori Can Roig i Torres. El festival de Rock se celebrarà un any més al parc de Can Zam, en aquesta ocasió el 30 de juny i els dies 1 i 2 de juliol.

El cartell torna a ser d’autèntic luxe, ja que el Rockfest ha aconseguit ajuntar Aerosmith, Deep Purple o Europe. També hi seran Soziedad Alkohólika, Rosendo o Sepultura. En total, més de 50 concerts repartits en tres dies.

Queda per veure l’impacte econòmic que el festival tindrà a la ciutat, ja que la zona d’acampada per als assistents s’ubicarà a Montmeló.

LA PLATAFORMA, CRÍTICA
Un any més, la Plataforma en Defensa de Can Zam i la Serra de Marina ha mostrat el seu recel amb l’organització del festival.

Els seus membres no critiquen l’organització del festival, però entenen que la reserva anual d’un espai per a la celebració del certamen és un impediment perquè el parc de Can Zam s’acabi de desenvolupar. La plataforma fa anys que reivindica l’aprovació d’un projecte executiu que permeti convertir el parc en un gran pulmó verd que uneixi el Besòs amb la Serra de Marina i, de fet, ja ha demanat en diverses ocasions al govern de Núria Parlon que el tiri endavant abans que acabi l’actual mandat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram