Laura Rosel moderarà el debat inaugural. Foto: Facebook

El Casal acollirà avui a les vuit del vespre l’exposició El vot a Tiana, que estarà oberta al públic fins al 26 de maig. L’exposició està impulsada pel Pacte Local pel Referèndum i l’Ajuntament de Tiana i es tracta d’un recull d’imatges de les diverses eleccions municipals que hi ha hagut a Tiana des de la Transició, procedents de diferents arxius. A banda d’imatges, la mostra també inclou paperetes i altres elements relacionats amb aquests processos electorals que s’han viscut al poble.

Tot plegat, per reivindicar el dret a vot com una eina democràtica i aprofitar per lligar aquesta reclamació amb la demanda d’un referèndum per a l’autodeterminació a Catalunya.

DEBAT AMB PERIODISTES
Dins el programa d’inauguració de l’exposició, el Casal serà escenari d’un debat amb periodistes d’alguns dels principals mitjans de comunicació de Catalunya, batejat amb el nom de El valor democràtic del vot.

La moderadora serà la periodista de RAC1 Laura Rosel, i prendran part en la conversa Ferran Casas (subdirector de Nació Digital i president del grup Barnils), el cap de política del Diari Ara, Maiol Roger, Marta Lasalas (El Nacional), el cap de política de RAC1, Marc Martínez Amat i Miquel Noguer (El País).

Amb aquesta iniciativa el Pacte local pel Referèndum espera continuar acumulant suports al poble.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram