Belmonte, celebrant les seves sis medalles d’or. Foto: RFEN

“L’objectiu de venir aquí era aconseguir deu mínimes i ho he aconseguit, de manera que estic molt contenta”. D’aquesta manera, després de quatre dies de competició intensa, resumia Mireia Belmonte els seus resultats al 18è Campionat d’Espanya, que es va disputar a Pontevedra entre els dies 8 i 11 d’aquest mes, i que va servir per adjudicar les places de cara als Mundials de piscina llarga que se celebraran a Budapest entre els dies 14 i 30 de juliol.

L’Open de Pontevedra es va tancar amb sis medalles d’or per a la nedadora de la Salut, uns resultats que li han servit per classificar-se per a sis proves al Campionat del món: 200 papallona, 200 estils, 400 estils, 400 lliures, 800 lliures i 1500 lliures.

“El gran repte a Budapest és aconseguir ser a totes les finals que sigui possible i lluitar per la medalla en la prova de 200 metres papallona. Crec que he començat bé la temporada”, va afegir la badalonina que, un cop més, serà la gran esperança de la natació estatal al campionat del món a la capital hongaresa.

Belmonte, però, no acudirà sola al campionat. I és que la Federació espanyola (RFEN) ja ha anunciat que la convocatòria per al Mundial la completaran la barcelonina Jèssica Vall (l’altre gran figura del moment), Àfrica Zamorano i Jimena Pérez en la representació femenina i Hugo González, Miguel Durán, Antonio Arroyo i Joan Lluís Pons.

Després de garantir la seva presència a la gran cita d’aquest any de la natació mundial, la badalonina gaudeix ara d’uns dies de descans abans de continuar amb la seva preparació de cara a la gran cita de Budapest.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram