El 90% de la Zona Esportiva Mas Ram és de la Penya. Foto: CE Mas Ram

El Club Esportiu Mas Ram vol fer-se veure en les negociacions entre l’Ajuntament i el Club Joventut de Badalona, que demana al consistori que compri el 90% de les accions que la Penya té de la Zona Esportiva Mas Ram SA -taxat en 2,5 milions d’euros- per garantir la seva viabilitat econòmica. La Zona Esportiva és la societat titular dels terrenys de Mas Ram on s’ubica el club esportiu, però des d’aquesta entitat volen deixar clara la diferència entre una cosa i l’altra. “La societat anònima és la propietària dels terrenys i el Club Esportiu Mas Ram és una entitat amb més de 40 anys d’història”, reivindica el president del club, Josep Valls.

Els socis de l’entitat representen alguns dels 400 badalonins que es reparteixen el 10% d’accions que no són propietat de la Penya i ara es volen fer forts per evitar que les negociacions entre el club dirigit per Jordi Villacampa i el govern municipal comportin la desaparició de l’entitat. “Fa molts anys que estem aquí i volem continuar sent-hi”, afirma contundent Valls. Després d’una assemblea celebrada dimarts, la junta directiva del CE Mas Ram ha decidit iniciar una ronda de contactes amb tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament amb l’objectiu d’aclarir dubtes. “Alguns ens diuen que si l’Ajuntament compra les accions ens faran fora i altres, que ens podrem quedar”, diu Valls, que creu que si el consistori acaba adquirint el paquet accionarial de la Penya, la negociació serà “més fàcil”.

RETORN A LA CIUTAT
Paral·lelament a les converses entre CE Mas Ram i partits, l’executiu de Dolors Sabater està debatent si finalment comprarà les accions a la Penya. El consens entre les formacions del govern ha crescut. Fins ara ICV-EUiA era la part més reticent, però en declaracions a aquesta publicació, el segon tinent d’alcaldia Àlex Mañas assegura que “si la compra pot tenir un retorn a la ciutat, veiem bé que tiri endavant”. En aquest sentit, caldria veure si la continuïtat del Club Esportiu Mas Ram és comaptible amb la voluntat de l’Ajuntament de dotar els terrenys d’usos ciutadans.

Tot plegat, mentre la Penya insisteix en què la venda de les accions és clau per garantir la viabilitat del club. Per guanyar temps, el Joventut i l’Ajuntament van acordar ajornar la convocatòria de la junta d’accionistes de la Societat Anònima Esportiva, que estava prevista per al dia 10 i que finalment es convocarà demà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram