L’equip va complir els pronòstics i va capgirar l’eliminatòria. Foto: CFB

El CF Badalona ja ha viscut la segona jornada màgica al Municipal. La primera va ser l’estrena, fa tot just 10 dies, però la d’ahir va tenir un regust de boca especialment dolç. I és que l’equip va golejar l’Sporting B (5-0) per remuntar l’eliminatòria i plantar-se a les semifinals de la Copa RFEF. Els escapulats poden dir, ben orgullosos, que juntament amb el Barça són l’únic equip del país que segueix viu en tres competicions.

La tarda, però, va començar amb un ensurt, ja que Miquel Robusté va haver de demanar el canvi al minut 13 per lesió. Però la preocupació es va convertir en alegria només set minuts després, quan Bruno va controlar de manera magistral una passada llarga d’Indiano i va fer el primer gol de la tarda. Amb aquesta diana l’equip ja havia aconseguit donar-li la volta a l’eliminatòria, però ni de bon tros va aixecar el peu de l’accelerador i vuit minuts després, Gerard Oliva no va fallar en la seva habitual cita amb el gol i va aprofitar una centrada magnífica d’Iván Agudo per multiplicar per dos la renda. Però com havia passat minuts abans, el gol va donar ales al Bada, que va continuar buscant la porteria de Benítez sense complexos i un minut abans del descans, Carlos Calvo va estrenar-se com a golejador amb l’escapulada convertint un penal.

Però l’afició encara havia de celebrar dos gols més per tancar una maneta per emmarcar. Oliva, al minut 10 de la represa, va aprofitar un desajustament de la defensa visitant per signar el seu doblet i només tres minuts després, Agudo va tancar el marcador rematant a plaer una passada de la mort de Bruno.

DOS PARTITS EN QUATRE DIES
La classificació està aconseguida, però el calendari no dóna, ni de bon tros, una treva a l’equip. I és que diumenge a les 5 de la tarda, l’equip afrontarà el partit de la 25a jornada al Municipal contra l’Atlètic Saguntí. Els escapulats voldran sumar una victòria per passar pàgina ràpidament després de la derrota de diumenge passat a Saragossa contra l’Ebro (2-0). Aquest resultat, combinat amb la victòria del València Mestalla contra l’Hércules, ha fet que els badalonins ocupin ara la quarta posició.

Aquest, però, no serà l’únic compromís dels de Manolo González, que el dimecres de la setmana que ve a les 7 de la tarda jugaran la semifinal de la Copa Catalunya absoluta, també al Municipal, contra el Girona de Pablo Machín, el segon classificat de la Segona divisió A.