Una imatge del matx del curs passat contra els madrilenys. Foto: CJB

La Penya vol començar a remuntar el vol i allunyar-se de la zona del descens. Amb la primera volta ja completada, els verd-i-negres presenten un balanç de 4 victòries i 12 derrotes, que volen millorar aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia al Fernando Martín de Fuenlabrada.

Diego Ocampo, que ja fa algunes setmanes que compta amb tota la seva plantilla, va intensificar la preparació de cara al partit contra els madrilenys amb una sessió física amb diferents circuits a l’Olímpic.
Per la seva banda, els madrilenys també han quedat fora de la Copa i són desens amb 7 victòries i 9 derrotes. La Penya voldrà venjar-se de la derrota del primer partit de la temporada a l’Olímpic (65-82) en un matx en el qual el veterà base Carlos Cabezas va ser el gran protagonista.

MILLORA AMB DERROTA
La cinquena victòria es va escapar al darrer sospir. Una molt bona versió de la Penya va estar a punt de derrotar el Madrid (78-81) diumenge passat a l’Olímpic.

Amb un gran Jerome Jordan, que va fer anar de bòlit els homes interiors blancs, els de Diego Ocampo van començar el matx sense complexos i es va adjudicar els dos primers parcials, marxant al descans amb una diferència de 13 punts (44-31).

Les bones sensacions van continuar al començament del tercer període. Felipe Reyes va cometre la quarta falta i Pablo Laso va haver de fer jugar un quintet més petit amb més triplistes, una circumstància que va posar la primera pedra per a la remuntada visitant. Després d’un intercanvi de cistelles, un 0-12 a favor dels blancs va decantar la balança definitivament al darrer període i tot i que l’equip va donar la cara i Bogdanovic va poder forçar la pròrroga a l’últim sospir.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram