Dos gols de Robusté i un d’Oliva van donar la victòria a l’equip. Foto: CFB

El CF Badalona continua amb pas ferm a la Copa Federació. Els de Manolo González van tornar a fer una exhibició de solvència ahir a la tarda i van encarrilar l’eliminatòria de vuitens de final després de derrotar el Teruel (3-0) a Montigalà.

Molts aficionats encara no havien arribat a la seva localitat quan Robusté, el gran protagonista del matx, va avançar l’equip amb una rematada de cap després d’un servei de córner al primer minut de partit. Però els de Manolo González no van voler conformar-se amb aquesta renda i van continuar buscant la porteria d’Albero. Agus Alonso, Bruno Vinícius en tres ocasions i Iván Guzmán van ser els més incisius del Bada durant els primers 45 minuts, però la manca de punteria i les aturades del porter del Teruel van fer que el partit marxés al descans amb l’1-0.

El Badalona va repetir la recepta al començament de la segona part i Robusté va tornar a saltar més que ningú per duplicar la renda de l’equip, només que en aquesta ocasió el gol va arribar al minut 50. Les ocasions més clares del segon temps van ser per a l’uruguaià Alonso, però la porteria se li va fer petita al charrúa en dues ocasions. Qui no va fallar per tancar el partitva ser Gerard Oliva, qui, amb molta sang freda, va controlar una pilota a l’interior de la gran i va marcar amb un xut creuat amb l’esquerra al minut 82.

El partit de tornada es disputarà dimecres que ve a l’Estadio de Pinilla de la ciutat aragonesa.

DIUMENGE, CONTRA L’HOSPI
Immers en aquesta espiral de partits cada tres dies, l’equip gairebé no tindrà temps d’haver-se refet d’aquest esforç quan haurà d’afrontar el partit de la 21a jornada de lliga, novament a Montigalà, demà passat a les 12 del migdia contra l’Hospitalet.

Els escapulats voldran sumar els primers punts del 2017, després de perdre la primera jornada de l’any dissabte passat al Camp d’Esports de Lleida (3-2) en un partit marcat per l’espessíssima boira que hi havia a la capital del Segrià. Gerard Oliva i Agus Alonso van ser els autors dels gols escapulats i l’equip hauria pogut rascar un punt a la recta final, però una gran aturada del porter Campos va evitar-ho al minut 84.