El nord-americà va arribar a la ciutat dilluns passat. Foto: CJB

“He vingut aquí per ajudar a guanyar, no sóc un perdedor”. Aquesta declaració d’intencions va ser una de les primeres frases que el nou base del Divina Joventut, Terry Smith, va pronunciar abans-d’ahir després de superar la revisió mèdica rutinària. El base nord-americà de 30 anys i 1,85 metres d’altura, ha signat fins a final de temporada amb el club i és l’escollit per ser el recanvi del lituà Sharas Vasiliauskas com a un dels directors del joc verd-i-negre.

Smith, que ja ha completat la primera sessió amb els seus nous companys, té experiència jugant a països tan diversos com Turquia, França, Suïssa o Bulgària, tot i que el seu darrer equip havia estat el BC Urartu Yerevan, un conjunt de la capital d’Armènia que competeix a la Superlliga russa, i on havia presentat un promig de gairebé 16 punts i més de 2 rebots i 2 assistències per partit.

EL SARAGOSSA VISITA L’OLÍMPIC
Els equips de l’ACB gaudeixen ara d’uns dies de descans abans que el calendari s’intensifiqui abans de final d’any. Els homes de Diego Ocampo, que tornen a estar en zona de descens però que van donar una gran imatge al derbi contra el Barça, rebrà la visita del Tecnyconta Saragossa el dimecres de la setmana que ve. Però abans de menjar els raïms, només dos dies després d’aquest partit contra els aragonesos, la Penya haurà d’afrontar un desplaçament fins a Las Palmas per jugar contra l’Herbalife Gran Canària.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram