Demà a les nou de la nit el Teatre Zorrilla collirà l’adaptació de Romeu i Julieta de la companyia Projecte Ingenu, una companyia fundada el 2013 per joves actors sortits de l’Institut del Teatre que compagina la formació amb la posada en escena d’espectacles com aquest. Després d’atrevir-se amb Hamlet el 2014 ara ho fan amb un altre clàssic de Shakespeare, la tragèdia dels amants de Verona que manté la seva vigència i modernitat 500 anys després de la mort de l’autor anglès.

CUEVAS I BENITO
Carlos Cuevas és Romeu i Clàudia Benito Julieta en aquest muntatge dirigit per Marc Chornet i que també compta amb Alba José, Roser Tapias, Rosa Serra, Toni Guillemat, Martí Salvat, Neus Pàmies i Jordi Llordella en el repartiment.
El del Zorrilla serà un dels últims escenaris que la companyia trepitjarà per representar Romeu i Julieta. De cara al 2017, Projecte Ingenu estrenarà la seva adaptació de Yerma, de Federico García Lorca.

DIUMENGE, MUSICAL
L’activitat al Zorrilla aquest cap de setmana no s’acabarà amb la representació del clàssic de Shakespeare. Diumenge la companyia local Projecte Ixthys representarà Barbablava, el musical, basat en la llegenda de Barbablava, adaptada per l’escriptor francès Charles Perrault a finals del segle XVII i ara versionada pel dramaturg Estanis Aboal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram