Els escapulats segueixen vius a la competició del KO. Foto: CFB

No va ser el partit més vistós que es recorda, però es va fer la feina. Tot i que va costar, el Badalona continua viu a la Copa Federació després d’empatar ahir també el partit de tornada contra el Poblense (1-1), però fent bo el resultat de 2 a 2 aconseguit fa unes setmanes a Palma.

Manolo González va aprofitar per fer algunes rotacions i titulars habituals com Morales, Grima o Maestre es van quedar a la banqueta. Tot i això, el veterà porter va haver de posar-se els guants al minut 20 de la primera part perquè Arellano, que havia evitat el primer gol dels visitants al minut 10, es va lesionar. Els escapulats, però, van saber controlar perfectament el joc i no van concedir gaires ocasions als homes d’Óscar Troya.

Els pobletans van prémer l’accelerador a l’inici del segon temps i van aconseguir capgirar l’eliminatòria al minut 64 amb un gol de Gili. González va reaccionar fent entrar Agus Alonso, però l’uruguaià no va estar gaire encertat. Els minuts passaven i el Badalona no concretava les oportunitats (inclosa un lliure indirecte des del punt de penal després d’una cessió), però al minut 88 Musa va aprofitar una centrada d’Adrià Parera des de l’extrem dret per equilibrar el matx.

El sorteig dels vuitens es farà demà al migdia a la seu de la Federació espanyola i l’eliminatòria es jugarà a mitjans de gener.

FI D’ANY CONTRA EL LLEVANT B
Ara, però, toca aparcar la competició del KO i tornar a pensar en la lliga, on l’equip continua molt sòlid. El Badalona, tercer, tancarà la primera volta rebent el dissetè, un Atlético Levante que no ha guanyat cap partit lluny de casa.