El vagó restaurat, a punt per a la inauguració. Foto: Twitter

Inauguració sí o sí. Aquesta és la consigna de l’Ajuntament de cara a la inauguració del vagó restaurat de l’històric tramvia que connectava Tiana amb Montgat. Tot i l’alta previsió de pluja de cara a diumenge, el consistori ha decidit mantenir la celebració i, en cas de precipitació, aquesta es traslladarà a la sala d’exposicions del Casal.

L’acte d’inauguració del vagó havia perillat al llarg d’aquesta setmana després que, a causa de la pluja, els operaris no haguessin pogut col·locar el vidre protector a l’emplaçament escollit per exposar el tramvia, a la cruïlla de l’avinguda Isaac Albéniz amb el carrer Sant Francesc.

Sigui com sigui, diumenge a les 12 Tiana inaugurarà aquest element patrimonial en un acte que comptarà amb parlaments de les autoritats, dels voluntaris que han restaurat el vagó i dels alumnes de les escoles Tiziana i Lola Anglada.

Un cop finalitzada la part més institucional, la celebració també comptarà amb la participació dels Bandabòlit. A més, també s’instal·larà un photocall per fer-se fotos amb el tramvia i es podrà visitar una exposició de fotografies històriques.

Ara només cal esperar per saber si la celebració es farà a l’aire lliure o a cobert.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram