Els escapulats van certificar la classificació a casa. Foto: FCF

El futbol li ha tornat al Badalona una part dels seus esforços. Ahir a la tarda els de Manolo González van certificar la seva classificació per a la fase final de la Copa Federació després de derrota la Pobla de Mafumet (2-1). Els badalonins ja havien guanyat a Tarragona en el partit d’anada (0-2).

El matx es va decantar a favor dels escapulats ben aviat, quan Moha va inventar-se un golàs de falta des de la frontal de l’àrea. Perales no va poder aturar el xut del ‘9’ del Badalona. Gairebé sense temps perquè els de Martín Posse poguessin reaccionar, l’equip va sentenciar amb el segon cinc minuts després. Iván Agudo va desfer-se de tots els defenses que intentaven robar-li la pilota però la seva rematada va picar contra el pal. Afortunadament per al Bada,

Víctor García acompanyava la jugada i el migcampista va empènyer al fons de la xarxa el xut que havia escopit la fusta. Dos minuts abans del descans, però, els visitants van retallar l’avantatge badaloní amb un xut d’Ojeda, que s’havia plantat sol davant Morales.

A la segona part González va donar entrada a titulars com Lao o Maestre i l’equip va poder ampliar la seva renda, però el marcador ja no es va bellugar.

DIUMENGE, A SON MALFERIT
Amb l’eufòria d’haver superat satisfactòriament aquest tram de la competició, l’equip torna a pensar en la lliga, on continua invicte després de sumar el setè empat de la lliga diumenge passat contra l’Alcoià (1-1).

El pròxim repte per a l’equip serà tornar a sumar de tres en tres a Son Malferit diumenge al migdia, on s’enfrontarà contra l’Atlètic Balears de Christian Ziege.