Los Chichos tocaran aquesta nit, acompanyats per Los Chochos. Foto: Arxiu

L’oferta d’activitats que presenta el programa de la Festa Major continua amb la tònica de les anteriors edicions. En aquest sentit, la festa barreja modernitat i tradició, apostant amb força per les entitats de la ciutat i els artistes locals, així com per músics o artistes de renom, com és el cas de Los Chichos i Duncan Dhu. 

D’altra banda, hi haurà activitats i espectacles per tots els públics, que començaran aquesta tarda a partir de les 18:30 h amb el seguici inaugural, el qual servirà com a preludi pel pregó, a càrrec de Samuel Aranda. 

EL TORN DE LA MÚSICA
Un dels fonaments d’aquesta edició de la Festa és la música. Aquest fet queda palès per l’elevat nombre de grups que figuren al cartell d’aquest any. Per una banda, aquesta nit, a les 23 h, arriben Los Chichos, el trio de rumba més popular de les darreres dècades. Per l’altra, demà serà el torn de Duncan Dhu, el mític grup donostiarra de les dècades dels vuitanta i noranta.

A més, el Parc d’Europa tornarà a acollir el Festival Sintonitzza, amb deu grups repartits entre les nits d’avui i demà, entre els quals destaca León Benavente. També tindran l’oportunitat de mostrar el seu talent els artistes joves al Concert Santakosound, una hora abans que comencin Los Chichos. 

ELS CLÀSSICS, TAMBÉ A PUNT
Les colles de la cultura tradicional i les entitats colomenques també tenen un protagonisme especial en aquesta edició. El Parc de Can Zam, per exemple, tornarà a ser la seu de la Fira d’Entitats. A més, s’hi faran una vintena d’activitats esportives. Per la seva banda, el Teatre Sagarra rebrà el reconegut Mag Lari.

Los Chichos i Duncan Dhu, caps de cartell de la Festa Major de Santa Coloma
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram