El fins ara portaveu del PP a Badalona, Juan Fernández, rellevarà l’exalcalde Xavier García Albiol al capdavant del grup municipal popular, segons ha avançat Badalona Comunicació. El relleu també implica que el regidor Miguel Jurado exerceixi a partir d’ara de portaveu. El canvi en la presidència del grup no suposa, però, que Albiol hagi de renunciar a l’acta de regidor.

SUPORT DEL PLE AL 9N
Precisament l’absència del regidor del PP Xavier Garcia Albiol, sumada a la d’un altre regidor popular i una socialista, va permetre que el Ple municipal aprovés dimarts una moció presentada per CiU de suport a l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, l’exvicepresidenta, Joana Ortega, l’exconsellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i el líder de Convergència a Madrid, Francesc Homs, amb motiu de la seva imputació per l’organització del 9N.

El text va rebre els vots a favor de CiU i dels grups de govern, mentre que els regidors presents del PP, PSC i Ciutadans van fer-ho en contra. La situació va produir un empat que l’alcaldessa, amb el seu vot de qualitat, va desfer donant per aprovada la proposta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram