A la mostra també hi va haver tallers gastronòmics. Foto: Fondo Comerç

No va tornar a defraudar. La cinquena edició dels Sabors del Món, celebrada diumenge passat, va aplegar entre 8.000 i 10.000 visitants a la plaça del Rellotge, segons Fondo Comerç –organitzadora de l’esdeveniment–. La cita vol servir com un punt de trobada amb la gastronomia de totes les cultures que conviuen al barri, a més de fer valdre el coneixement culinari de productes i plats que es poden trobar a Fondo.

Durant la jornada es van vendre prop de 6.000 plats de diverses procedències. Enguany, però, l’ingredient estrella ha estat els llegums. “Es tracta d’un producte econòmic que aporta molts nutrients”, va assegurar durant la festa Maria Teresa Castellví, presidenta de Fondo Comerç, que també va destacar la bona afluència de visitants.

La mostra va oferir una vintena d’expositors que van promocionar plats del Perú, Pakistan, Marroc, Equador, República Dominicana, Mèxic, Argentina, Armènia, Itàlia, Estats Units, la Xina i d’altres parts de l’Estat.
A més, un any més, el centre de terminologia TERMCAT ha posat nom català a nous productes alimentaris que són típics de veure a les botigues del barri.

Santa Coloma tornarà a viure una jornada comercial aquest dissabte, amb el tercer Open Night, organitzada per l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI). Hi participaran 130 comerços els quals, a partir de les sis de la tarda, oferiran els seus productes. A més, hi haurà decoració especial i se celebrarà una Holi Night a partir de dos quarts d’una de la matinada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram