Futsalplanet.com va concedir el guardó a Adolfo divendres passat. Foto: FSG

La qualitat i la feina d’Adolfo ha tingut recompensa. Per segon any consecutiu, el pivot colomenc ha rebut el premi com a millor jugador jove de futbol sala del món de l’any que lliura el portal Futsalplanet.com, una referència en l’esport. El jugador del Catgas va rebre aquest reconeixement divendres passat, gràcies als vots de 174 experts d’arreu del món, acumulant 399 punts. Altres premiats en els guardons van ser l’interista Ricardinho o el porter brasiler nacionalitat kazakh Leonardo Higuita.

S’ACABA LA TEMPORADA
Esportivament, el mateix divendres el club va cloure la temporada després de perdre el segon partit de la sèrie de quarts de final al Palau Blaugrana contra el Barça Lassa (6-1). El matx va arribar al descans empatat, gràcies als gols de Dyego i d’Adolfo a les acaballes del primer temps. Els primers minuts van ser igualats, però els blaugrana van marcar dos gols entre els minuts 28 i 29 i van sentenciar el matx amb una diana de Wilde i dues d’Aicardo.

ARRIBA EL PRIMER REFORÇ
Per tant, toca treballar en el disseny de la plantilla i a banda d’algunes renovacions, el club ja ha anunciat la primera arribada. Es tracta de Javi Rodríguez, un aler de 27 anys que arriba del Napoli Calcio a 5 i que té experiència a la lliga després de jugar al Manacor i al Tenerife. Rodríguez es defineix com a “desequilibrant, agressiu i molt treballador” i va explicar que ha triat el Catgas “per continuar creixent com a jugador”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram