Presentació del “govern del canvi” diumenge a Barcelona. Foto: PSC

El candidat del PSOE a les eleccions espanyoles del 26 de juny, Pedro Sánchez, ha incorporat l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, a l’equip de 20 persones que conformen l’anomenat “govern del canvi”, presentat diumenge a Barcelona. Es tracta de militants socialistes i independents que constitueixen el grup de treball de la campanya de Sánchez i que, si el PSOE entra al govern, podrien rebre la proposta de ser ministres.

Conscient que té molt difícil guanyar les eleccions, Sánchez s’ha volgut reforçar amb referents del partit arreu de l’estat. És el cas de Parlon, una de les poques dirigents socialistes que governa amb majoria absoluta. La batllessa és la responsable de l’àrea de Polítiques Socials d’aquest hipotètic executiu creat per Sánchez i explica en declaracions a Línia Nord que vol aportar “coneixement i experiència per dissenyar un programa de caràcter social que preservi un bon model de benestar”.

En la seva intervenció en l’acte de presentació de diumenge, l’alcaldessa va mostrar el seu agraïment a Sánchez i va reivindicar la necessitat de considerar les polítiques socials raons d’estat. “La política social no és caritat ni assistencialisme”, va defensar.

D’altra banda, en declaracions a aquesta publicació, l’alcaldessa assegura que no la mou la voluntat d’ocupar un ministeri. “L’objectiu és guanyar el 26J, no que jo sigui ministra. Les meves responsabilitats estan relacionades amb Santa Coloma”, conclou. Si el PSOE guanya o forma govern, caldrà veure què acaba passant.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram