Els novaiorquesos són una garantia d’espectacle. Foto: HGT

Un dels majors espectacles esportius de l’actualitat torna a la ciutat. Demà a la tarda els Harlem Globetrotters tornen a l’Olímpic de Badalona per oferir un cop més una vetllada de bàsquet i diversió en la que serà l’única aturada que l’equip fa a Catalunya. La seva gira per l’estat espanyol ha portat el conjunt novaiorquès per Màlaga, Sevilla i Bilbao. Demà passat seran a Gran Canària, mentre diumenge jugaran dos partits al Barclaycard Center de Madrid.

Una de les grans novetats d’aquesta visita dels Globetrotters serà, precisament, el seu rival. Després que a l’agost de l’any passat deixessin de jugar contra els Washington Generals (durant més de mitja dècada el conjunt de la capital dels Estats Units va col·leccionar derrota rere derrota contra els Globetrotters), els de Harlem han triat els World All Stars com els seus habituals contrincants.

Els novaiorquesos saltaran a la pista de l’Olímpic amb les seves grans estrelles Big Easy Lofton, Thunder Law, Cheese Chisholm o TNT Maddox, per oferir un show per a tots els públics amb la seva característica mescla d’humor i les acrobàcies, esmaixades i cistelles més espectaculars del bàsquet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram