Els badalonins van respondre positivament a la cita. Foto: Can Soler

Tot i que dissabte passat va estar marcat per la pluja, el temporal va donar una treva als comerciants perquè poguessin celebrar la quarta edició de la Shopping Night de Badalona, que va omplir el centre de la ciutat d’activitats lúdiques per animar una cita ja tradicional de les Festes de Maig.

La fira, que es va celebrar gràcies a la col·laboració de Centre Comerç Badalona (CCB), Badacentre i l’Ajuntament, va ser tot un èxit, segons expliquen els botiguers. “La gent va tenir una bona resposta malgrat el dia que va precedir aquella nit”, explica Cinto Gubern, president de Badacentre. Igor Ventura, líder de CCB, es mostra en aquesta línia i afegeix que va ser un vespre “rodó”. Sobre l’afluència de visitants, tots dos coincideixen a dir que l’ampliació de la nit de compres cap al carrer Francesc Layret –que per primer any va oferir terrasses de bars i restaurants– va ajudar a “esponjar” l’esdeveniment. “Es podia circular tranquil·lament”, assenyala Ventura.

Les activitats programades es van celebrar amb normalitat, destacant la flashmob de la plaça de la Vila, la qual va servir de tret de sortida de la fira, i l’actuació del grup Bichisswaag, finalista d’un famós programa de televisió.

Però a banda d’aquestes dues activitats, n’hi va haver d’altres que van ajudar a dinamitzar una reeixida nit que semblava no tenir fi. “A mitjanit encara hi havia gent a les botigues”, destaca Gubern, que assenyala que la idea dels comerciants és ampliar cada any més la fira.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram